Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Een goed verzekerd man is er twee waard

Een verzekering afsluiten in Aartselaar? Prijs-kwaliteit zit u altijd het best bij Delvou Verzekeringen. Betaalt u ook te veel voor uw verzekeringen? Wij zoeken het voor u uit tijdens een gratis check-up.

Onafhankelijk

Delvou Verzekeringen is een 100% onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Aartselaar. Wij bezorgen u steeds de beste voorwaarden bij onze vaste verzekeringsmaatschappijen.

Informeel

In ons verzekeringskantoor bent u niet zomaar een nummer in de rij. Wij gaan prat op een persoonlijke aanpak, van mens tot mens. Bij ons bent u steeds welkom voor een informeel gesprek onder vier ogen.

Alle polissen

Op zoek naar een voordelig verzekeringspakket? Bij ons kunt u terecht voor alle soorten polissen, van autoverzekering of levensverzekering tot reisverzekering. Vraag nu een gratis offerte!
Specialiteiten

Vertrouw Delvou Verzekeringen in Aartselaar.

Delvou Verzekeringen is een 100% onafhankelijke verzekeringsmakelaar, gespecialiseerd in een breed gamma aan polissen. Bij ons kunt u in een hartelijke en familiale sfeer terecht voor elke soort verzekering die u maar nodig heeft. Van een eenvoudige brandverzekering tot een familiale verzekering, autoverzekering, pensioenverzekering of reisbijstandsverzekering.

Welke verzekeringen?

• Schade aan derden/aansprakelijkheid (familiale verzekeringen, vrijwilligersverzekeringen)
• Beleggingen en pensioen (levensverzekeringen, pensioensparen, overlijdensverzekeringen)
• Gezondheid (familiale verzekeringen, persoonlijke verzekeringen)
• Verzekeringen van motorvoertuigen
• Woning en eigendommen (brandverzekeringen, diefstalpreventie, fiscaliteit)
• Reizen en vrije tijd (reisbijstandsverzekeringen)


Wilt u graag meer informatie over onze verzekeringspolissen? Samen bekijken we wat voor u de meest voordelige oplossing is. Delvou Verzekeringen biedt u de beste service voor verzekeringen in Aartselaar, steeds betaalbaar én correct!

Verzekeringen in Aartselaar met een persoonlijke aanpak

Delvou Verzekeringen heeft jaren ervaring met verzekeringen in Aartselaar. In ons verzekeringskantoor bent u geen wildvreemde. Wij dragen een persoonlijke en joviale aanpak hoog in het vaandel. Hierdoor leren we u niet alleen beter kennen, maar kunnen we ook uw behoeften beter analyseren. Zo kunnen we u altijd de meest voordelige verzekering  aanbieden.

Service onder de kerktoren is geen synoniem voor een kerktorenmentaliteit. Wel voor bereikbaarheid en een service van mens tot mens. Wij staan altijd klaar voor onze cliënten en adviseren u in alle vertrouwen  over de beste pakketten van onze verzekeraars.

Wilt u een gratis check-up van uw huidige verzekeringspakket? Dan lichten we uw huidige verzekeringspolissen helemaal door en gaan we op zoek naar een goedkoper alternatief. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op via mail of telefoon!
© 2013-2017 Delvou Verzekeringen
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Delvou Verzekeringen
Laar 30
2630 Aartselaar
Tel.: +32 38770799
GSM: +32 473117146
Fax: +32 38770570
Contacteer ons